DE WINKEL:

Boeketten kunt u bij ons zelf samenstellen, wij hebben een groot assortiment bloemen. Bloemstukken maken wij in verschillende variaties, van een mooie biedermeier tot een apart bloemstuk.

Ook voor de "mooiste dag van uw leven" hebben wij prachtige bloemen. Of het nu om het bruidsboeket, de corsages, autoversiering, of om bloemstukken voor op de trouwlocatie gaat, alles wordt geheel volgens uw wensen geleverd. Heeft uw trouwplannen? Maak dan een afspraak met ons.

Het overlijden van een naaste is altijd een trieste aangelegenheid. Daarom willen wij u graag onze hulp aanbieden bij het samenstellen van een gepast bloemstuk naar uw wensen.

Wilt u een boeket of een bloemstuk laten bezorgen? Wij bezorgen uw bloemen graag voor u.

Ook kunt u via Fleurop uw bestelling voor heel Nederland doorgeven de bezorgkosten zijn €8.45 Ook wereldwijd kunnen wij via Fleurop uw bestelling doorgeven.

Wij hebben ook kadobonnen voor elk gewenst bedrag. U kunt ook een Fleuropbon kado geven, deze zijn in te leveren bij iedere Fleurop-bloemist. Een speciale dag...40 jaar getrouwd....geef een bloemenabonnement kado. Om de 14 dagen (of in overleg) wordt er dan bij het bruidspaar een mooi boeket bezorgd.